Обратно
Aвтодиагностика
Автодиагностика
Авто диагностика с Delphi
Автодиагностика Delphi
Delphi DS150E - 2014.2
Eдин от най-гъвкавите, мощни и всеобхватни устройствa за диагностика на всички леки, лекотовaрни и тежкотоварни превозни средства. Инструментът използва оригиналните данни от производителите на превозни средства, това е необходимо условие, за да бъдем в състояние да ви предложим качество и функционалност. За да направи работата по-лесна, инструментът съдържа над 2400 ръководства на български език само при леките автомобили ! Устройството има функцията Flight Recorder, за запис на "живи данни" по време на движение, чрез microSD карта памет. Фирмата разполага с комплект кабели за автомобили произведени преди 1998 г. 
След извършване на диагностиката се издава становище в писмен вид.

Диагностика - ЦЕНА: 25.00 лв.

Диагностика с VAG COM
Автодиагностика VAG GROUP
VCDS / VAG-COM 12.12
Професионален авто-диагностичен VCDS интерфейс с OBD МAX ll конектор съвместим с VAG-COM VCDS. Инструмента е подходящ е за диагностика на дилърско ниво на всички автомобили от  VAG Group ( Volkswagen, Audi, Seat, Skoda ) автомобилни модели след 1998 г. Позволява да се прочитат и изтриват кодове за грешки, живи данни, задействане на изпълнителни механизми, сервизни интервали, адаптации, кодиране и др. 
След извършване на диагностиката се издава становище в писмен вид.

Диагностика - ЦЕНА: 25.00 лв.

Диагностика на газов инжекцион
Диагностика на газов инжекцион
Диагностика и сервиз на следните газови уредби:
BSM - VEGA 1 | VEGA Compact - Bardolini | Bardolini b4 | FOBOS | EASY GREEN GAS | AGIS
Диагностиката на газовите инжекциони се извършва  посредством компютър, специализиран софтуер и индивидуални свързващи кабели. Диагностиката на всяка марка газова уредба се извършва със специализиран индивидуален софтуер за определен модела и марка на газовата уредба.
След извършване на диагностиката се издава становище в писмен вид.

Диагностика - ЦЕНА: 25.00 лв.

Тестер за изгорели газове
Тест за изгорели газове в охладителната система
Тест за изгорели газове в охладителната система.
Тестерът открива бързо и лесно спукан блок или прегоряла гарнитура. Синята течност в тестовия резервоар се оцветява в жълто или зелено при наличието на газове. Подходящ за работа при бензинови двигатели.

Тест - ЦЕНА: 30.00 лв.

Запазете си час в удобно за вас време

0876883039

Горе