Обратно
Изпускателна система
Ремонт изпускателна система

Поддържаме следни изпускателни системи

ASPO
Информация за фирма - ASPO
Фирма "АСПО" ООД е основана през 1995 година с предмет на дейност производство и търговия на ауспуси за леки и лекотоварни автомобили.
 • През годините фирмата се доказа на българския пазар като най-сериозния производител на ауспуси за леки и лекотоварни автомобили. Благодарение на високото качество на предлаганите продукти фирма "АСПО" ЕООД изгради трайни отношения с много сервизи в България. Фирмата има и собствена дилърска мрежа в цялата страна, чрез която предлага своите продукти.
 • Първоначално фирмата усвоява производството на ауспуси щанцован тип, използвани за едни от най–разпространените за момента автомобили в България. Пазар за тези продукти е осигурен не само у нас , но и в съседни страни със сходен автомобилен парк.
 • Поради масовото навлизане на автомобили произведени в Западна Европа, в периода март 1996 - април 1997 фирмата със собствени сили и средства разработва, произвежда и въвежда в експлотация редица специализирани машини с електронно управление, с които е организирано редовно производство на ауспуси капсулован тип по качествено нова технология.
 • През 2000г. допълнително се произвежда и въвежда в експлоатация тръбоогъваща машина с цифрово управление.
 • През 2003 във фирмата е изградена система за управление на качеството и “АСПО” ЕООД е сертифицирана по стандартите на ISO 9001: 2000 от ASR (American Systems Registrar) и от QMS Ltd (QMSCERT) за Европа.
 • ДИСТРИБУТОРИ
Разпространението на продукцията се реализира основно чрез изградената  дистрибуторска мрежа от представители във всеки окръжен град и от близо 300 сервиза и магазина в цялата страна, една от тези фирми е "ЕЛИТ КАР ПЛЮС" ЕООД - СОФИЯ.

BOSAL
Информация за фирма - BOSAL
BOSAL е основана през 1923 г. от Карел Бос в Алкмаар, Холандия, откъдето идва и името на компанията: Bos + Al (kmaar). Оттогава фирмата се радва на десетилетия стабилен растеж - процес, който се ускори от разширяването в чужбина (както в Европа, така и в Африка) през 60-те и 70-те години, когато BOSAL отвори няколко фабрики за АИС- (автомобилни изпускателни системи) в Европа и Южна Америка. 
 • През 90-те години на миналия век, тя създаде своето място като основен глобален автомобилен доставчик на АИС .
 • Днес групата BOSAL остава семейна собственост, регистрирана в Холандия, със седалище в Lummen, Белгия. През 2017 г. оборотът е над 690 млн. Евро, което е генерирано от над 4 700 служители, работещи в 29 производствени предприятия и 18 дистрибуторски центъра.
WALKER
Информация за фирма - Walker
 • Walker е създадена през далечната 1916 г. в Рачийн, Уисконсин тогава е построена и първата производствена база. През същата година името официално станва - Walker Manufacturing Company.
 • Walker е технологичен лидер в отрасъла за следпродажбени услуги, като стартира своя известен изключителен шумозаглушител Quiet-Flow. В допълнение към ограничената доживотна гаранция на този изключителен ауспух, Walker е толкова уверен, че потребителят ще бъде доволен от покупката си, той предлага допълнителен стимул, наречен Safe & Sound Guarantee. Тази гаранция позволява на потребителя да върне покупката на Walker в рамките на 90 дни, ако не е 100% удовлетворен.
 • Walker e лидер и в про0изводството на катализатори за твърди частици, с множество собствени разработки и иновации в тази област.
Искам оферта за ремонт